Hvad jeg gør, vil og står for


 


Min mission er at inspirere og støtte andre mænd til at skabe det liv, de drømmer om.

Jeg har ingen ’quick-fixes’ mod livets udfordringer. Men jeg har samlet værktøjer, viden og visdom, der allerede har bragt tusinder af mænd på sporet af et menings- og værdifuldt liv, hvor de har overskud til også at skabe værdi for andre.

Det er de værktøjer, jeg arbejder med. Jeg vil være den ressource for andre mænd, jeg selv har savnet undervejs i mit liv. Jeg har oplevet tomrum, at vakle, at falde, at føle jeg ikke slår til. I forhold til min partner, venner, børn, job mv. Jeg har i perioder ikke kunne mærke mig selv, mine behov og mål – privat, arbejdsmæssigt – og har savnet værktøjer til at nå og opfylde dem.

Min tilgang er, at krop, kost, mental indstilling og relationer til andre hænger sammen. Men det hele begynder hos én selv. Med personligt lederskab. Det begynder med at tage ansvar for udviklingen af sit eget liv. Når du gør det, så smitter det positivt af på andre også.

Jeg tror på livet er i konstant udvikling og er selv løbende i udviklingsforløb. Herunder kan du se de vigtigste af de uddannelser, kurser og certificeringer, jeg har taget.


2009 Certificeret NLP coach, NLP Huset, København

2015 Ledercoach-uddannelse, Mindjuice, København

2018 Rite of Passage-facilitator/Leadership Traning, Level 1, med Arne Rubinstein, Rite of Passage Institute

2018 Gruppe-facilitator, ID Academy, København

2019 Certificeret Yoga-instruktør, Hamsa Yoga Studio, København

2019 Google Search Inside Yourself, Mindfulness-kursus, Paris

2020 Certificeret No More Mr Nice Guy-coach hos Dr. Robert Glover


Jeg er 51 år, far til tre børn (på 7, 9 og 16) og gift med Marie-Louise.

Desuden er jeg cand.mag. i dansk og film- og medievidenskab fra Københavns Universitet og Master i Radio Journalism fra Goldsmiths College, University of London – og har siden 2000 arbejdet med min anden store passion, journalistik, på en række TV- og radiostationer, inkl. BBC, DR og TV2.