Opfyld dine behov

.... det er dit ansvar!

Vi er mange mænd, der går rundt om os selv, når det kommer til at opfylde vores behov. Det kan skyldes, at vi...

1) ...ikke ved, hvad vi egentlig ønsker i vores liv

2) .. ikke tror tror på, det kan blive til virkelighed

Det gælder både, når det komme til din partner, job, venner, interesser og forholdet til os selv.  

Uanset hvordan du vender og drejer det, så er ansvaret dit. Det er dig, der må mærke, lede og finde, hvad du har brug for. Og det er dig, der må handle for at få dine behov opfyldt. 

En del af os har (mange) erfaringer med ikke at opfylde vores behov. Og efter mange forsøg og forligte drømme, kan vi miste troen på og tilliden til, at vores behov og ønsker overhovedet er i orden. Og at de kan opfyldes. Det kan man blive frustreret af. Og det kan går ikke bare ud over os selv. Det kan også gå ud over andre omkring os, dem vi elsker. Men selv når du bilder dig ind, at det er de andres skyld, at du ikke lever dine drømme, så er ansvaret dit.   

Det opløftende er, at når du begynder at tage det ansvar på dig, når du begynder at sætte en retning, giver det for mange følelsen af, at deres liv begynder at give ny mening. Og det smitter også positivt af på dem omkring dig. 

 

 


"Thomas er et dedikeret og dybt professionelt menneske. Han har et stort hjerte, der banker for hans klienters udvikling og vej. Og så tager han sin egen medicin. Hans nænsomme og venlige vej har givet mig en stabil, hurtig og dybt forankret vækst." 

- tidligere deltager